Be.core Team

Tony

Tony kommer närmast från London där han i flera år har jobbat som instruktör med Lagree Fitness. Tony är utbildad personlig tränare och professionell dansare med lång erfarenhet från Londons West End där han uppträtt i bl a The Lion King och Dirty Dancing. Tonys favorit rörelse på Megaformern är "Catfish". Och vill du lära dig hålla tal framför en publik, fråga Tony om hjälp!

Tess

Tessan är BE.COREs sångfågel som under flera år arbetat med Bikram Yoga i Stockholm och Los Angeles. Numera arbetar Tess även ute i kylan, och Megaformerns "Bungy kick" är det bästa hon vet. Och jobbigaste!

Jocke

Jocke har lång erfarenhet av dans och träning, och bodde under tjugo år i Paris där han uppträdde i huvudrollen på Moulin Rouge. 8.000 föreställningar! Jocke är utbildad funktionell tränare och hälsoinformatör, och med en till synes outsinlig källa till energi arbetar han även som koreograf inom både TV och teater. Favoriten på Megaformern är "Plattform Teaser". 

Linda H

Linda H är en av Sveriges mest erfarna professionella dansare med lång erfarenhet även som koreograf. Som utbildad personlig tränare brinner Linda H för att engagera och hjälpa andra i sin träning. Senaste året har Linda bl a medverkat i Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och Julgalan. På Megaformern är "The Icebreaker" klar favorit!

Camilla

Camilla är populär professionell dansare med en lång danskarriär i ryggen, samt är utbildad personlig tränare. Har du ont i musklerna efter passet, fråga Camilla! Hon är även utbildad massör och vet precis vilka punkter man ska trycka på. Camillas favorit på Megaformen är "Elevator Lunge".

Isabelle

Robin

Rachel

Carolina

Maya

Camilla R

Hélène

Viktoria

Laura

Niclas

Daria

Martin

Nicole

Felicia

Cecilia

Julia

Vendela