OM BE.CORE

BE.CORE är stolta över att erbjuda populära The Lagree Fitness Method, med över 200 studios världen över. BE.CORE erbjuder effektiv träning i små grupper, i en inspirerande miljö i centrala Stockholm. Vår träning passar alla oavsett ålder eller fysiska förutsättningar. Varje träningspass är individuellt anpassat och leds av en erfaren instruktör.

Den patenterade Lagree metoden använder sig av långsamma och kontrollerade rörelser på en Megaformer, med konstant motstånd för att arbeta dina muskler maximalt för att bygga upp ett mer tonat, starkare du. Varje träningspass präglas av hög energi under personlig coachning av våra erfarna pch peppande instruktörer. På BE.CORE tränar du både effektivt och skonsamt, och kan förvänta dig snabba resultat. Träningen är en kombination av styrka, uthållighet, kondition, balans, core och smidighet. I varje klass, i varje övning, i varje enskild rörelse!

BE.CORE är öppet sju dagar i veckan med träningspass hela dagen – från tidig morgon till sent på kvällen. Inget medlemskap! Vi erbjuder ett flexibelt sätt att betala för sin träning då man endast betalar för den tid man faktiskt tränar. Istället för medlemsskap bokar och betalar du per klass via hemsidan.

Ditt resultat av att träna på BE.CORE:

1. Mer tonade muskler och en skulpterad kropp
2. Ökad muskelstyrka och uthållighet
3. Förbättrad kondition
4. Ökad ämnesomsättning
5. Minskad fettprocent och ökad muskelmassa
6. Förbättrad hållning och balans
7. Jämvikt mellan yttre styrka och inre core
8. Förbättrad koordination för både över- och underkropp
9. Ökad smidighet

 

BE.COREs studios ligger på Östermalm och Vasastan i centrala Stockholm.

 

 Gruppbild_4972.jpeg

 

 

 

 

Följ oss:
Kommendörsgatan 29 / Tulegatan 33
Stockholm

Copyright © becore 2013

Becore AB, Box 130, 18205 Djursholm, SWEDEN
Org.nr. 556924-5565

Följ oss: