REFFERALS

Proin facilisis elit ac risus mattis, sed vehicula ante tempus. Nam consectetur ante eget euismod aliquet. Maecenas malesuada diam vitae dui condimentum finibus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. 

 

Vad är en credit? 

En credit motsvarar en plats på ett träningpass. Du köper credits via hemsidan och ditt BE.CORE konto på MindBody, som då läggs in i ditt konto hos BE.CORE. När du bokar en klass, så dras det en credit från ditt konto. Credits är personliga och kan under inga omständigheter överlåtas. Kontrollera noga giltighetstiden på dina credits.

Hur börjar jag träna på BE.CORE? 

Registrera din detaljer på hemsidan. Då får du ett email, och kan sedan aktivera ditt konto. Därefter har du möjlighet att börja handla credits. Då kan du boka en klass. Vi har erbjudande som gäller nya kunder.

Vad är skillnaden på Megaformer och Megaformer Light klasser? 

Lightklassen har ett något lugnare tempo och vi står inte lika mycket uppe på Megaformerns rörliga del. Musiken är även lite lägre mot andra klasser. Detta är en bra klass att börja med om du känner dig osäker.

Hur registrerar jag mina detaljer? 

Gå in på startsidan på BE.COREs hemsida och klicka på "Logga in"  i högra hörnet av menyraden.

Måste jag vara vältränad för att träna på BE.CORE? 

Nej inte alls, men du kommer att bli! 

Hur ofta ska jag träna? 

Det är helt upp till dig. Men vi föreslår att du börjar med två gånger per vecka, och alltefter som du blir starkare och smidigare utökar din träning successivt. Det är oerhört viktigt att vila mellan passen så kroppen kan återhämta sig och bygga muskelmassa, så för bästa resultat rekommenderar vi 2-3 gånger per vecka.

Hur fungerar väntelistan? 

Om en klass är fullbokad kan du sätta upp dig på väntelista. Om en plats blir ledig, så blir du automatiskt inbokad på klassen. Är du inte säker på om du vill gå på klassen måste du därför plocka bort dig själv från väntelistan. När du blir flyttad från väntelistan till klassen får du ett email som konfirmerar bokningen, vill du då inte ha platsen måste du logga in och avboka platsen. Det kallas "early cancel". "Late cancel" betyder att det är försent att avboka utan att din credit dras. Inom 12 timmar från klassens start så flyttas ingen längre över automatiskt från väntelistan. OBS! Du behöver inte bekräfta din plats, står klassen med i "my schedule" så har du alltså plats!

Vad ska jag ha för kläder på mig? 

Vi rekommenderar något åtsittande kläder som inte glider omkring för mycket, men det viktigaste är att du känner dig bekväm. Vi tränar barfota, eller med Toesox. Toesoxs finns att köpa på BE.CORE.

Kan jag träna på BE.CORE om jag är gravid? 

Ja det kan du. Det avgör du helt själv, men du måste säga till instruktören att du är gravid så att du kan få alternativa rörelser om nödvändigt.

Kan man duscha och byta om på BE.CORE? 

Det går utmärkt! De nyrenoverade lokalerna har omklädningsrum och privata duschar för både damer och herrar. Handdukar finns på plats att låna.

Kan man boka ett privat träningspass? 

Ja absolut. Vi kan erbjuda helt personlig träning, vid tillfälle då inget ordinarie pass är inbokat. Kontakta oss via email för mer information info@becore.se

 

 

 

 

Hur köper jag credits? 

Du registrerar dig först via BE.COREs hemsida på MindBody som hanterar alla bokningar och betalningar. När du är registrerad kan du köpa credits genom kortbetalning, och därefter kommer dina credits in på kontot och du kan direkt bokaplats på önskat träningspass. 

Hur länge är mina credits giltiga? 

Dina credits är normalt giltiga i 1 år från och med inköpsdatumet, om det inte säger annat. Du kan alltid kontrollera ditt expiry date under "account" när du loggat in på ditt BE.CORE konto på MindBody. 

Vad händer om jag avbokar en klass? 

Du måste avboka en klass minst 12 timmar innan den startar för att få tillbaka din credit (det kallas i bokningssystemet för "early cancel"). Avbokas den inom 12 timmar ("late cancel") får du tyvärr inte tillbaka din credit. Vi har få platser per klass och oavsett om det är endast en person eller fler inbokade så kör vi klassen! En bokad klass kan inte överlåtas på någon annan. 

Är det svårt att träna på BE.CORE? 

Nej inte alls! Du lär dig snabbt och det är enkla övningar som alla oavsett ålder eller tidiagre träningserfarenhet klarar av.

Var kan jag köpa Toesox? 

Toesox är för dig som inte vill träna barfota, men ändå få ett bra grepp på Megaformern. Toesox finns i flera olika modeller och kan köpas på BE.COREs studio.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag? 

Ja det kan du! När du köpt credits så får du på email direkt efter ett kvitto på ditt köp.

När börjar jag se resultat av träningen? 

Vi är alla olika liksom våra kroppar, men om du tränar runt tre gånger i veckan så brukar de flesta börja se och känna förändringar i slutet av andra veckan och se tydlig skillnad efter fyra veckor.

Kan jag frysa mitt Monthly Unlimited? 

Du har möjlighet att frysa ditt årskort en gång under 12 månadersperioden, i max 1 månad. Detta måste meddelas oss skriftligt senast 14 dagar innan du vill att perioden ska starta och det kan inte ske retroaktivt.

Vad är MindBody? 

MindBody kallas vårt bokningssystem som hanterar alla dina bokningar och betalningar. Det är ett säkert och smidigt system och du får snabbt en bra överblick på din träning!

Varför byter ni tränare på passen ibland? 

Vi erbjuder väldigt många klasser om dagen och gör vårt allra bästa för att se till att den tränare som är inbokad att hålla i klassen inte ersätts av någon annan. Tyvärr är det dock inte alltid möjligt och det blir förändringar på grund av den mänskliga faktorn. Vi garanterar aldrig en viss tränare men gör vårt yttersta för att se till att inte klassen ställs in och att du kan komma och träna som planerat! Alla våra tränare är lika erfarna med lång erfarenhet även om deras coaching stil kan skilja sig från varandra. Ofta är det ett tillfälle för dig att upptäcka en ny favorittränare!